Send til 2097:

FET fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

FET 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

TELEFONNR TIL VAKSINE ELLER KORONATEST

12. oktober 2021

Vaksinetelefonen: 63 88 27 80

Teststasjon for korona: 66 93 20 40

 

Det er fra oktober mulighet for drop-in hurtigtest for covid-19 både ved teststasjonen i Fetsund og ved Skedsmohallen!!

Hva gjør vi ved luftveisinfeksjon fra 29.09.21?

29. september 2021

https://www.fhi.no/contentassets/3926c421314b41f2a24e4cc022dc7017/2021-09-25-flytskjema-symptomer-gjenapning.pdf

Ang vaksinepass og vaksinen Johnson&Johnson

11. juni 2021

ANG VAKSINEPASS OG JOHNSON & JOHNSON VAKSINEN:
Det er stor pågang på telefonen vedrørende vaksinepass og Johnson&Johnson-vaksinen. Her kommer en oppklaring slik at akutte pasienter kan komme gjennom på telefonen:
VAKSINEPASS/KORONASERTIFIKAT:
Legesenteret har ingen oversikt eller kontroll på dette. Den informasjonen vi har er tidligere vaksiner satt hos oss, og vi setter ikke koronavaksinen. Dere må logge dere inn på helsenorge.no og finne dette der. Har dere ikke mulighet til det så må dere ta kontakt med stedet dere fikk satt vaksinen for å høre hva dere evt kan gjøre. Passet utstedes av helsenorge og er det feil eller mangler dere oppdager så må dere kontakte de. Kontaktinfo finner dere da på helsenorge.no.
Vi kan ikke rette opp i feil ved navn/fødselsdato skrevet i passet, vi kan ikke skrive de ut fra legesenteret og vi har ingen oversikt på om eller når passet ditt kommer.
JOHNSON&JOHNSON VAKSINEN:
Fet legesenter har bestemt å slutte seg til anbefalingene fra Legeforeningen og kommer IKKE til å tilby denne vaksinen ved legesenteret. Vaksinen frarådes da gevinsten ikke overskrider risikoen for å få denne vaksinen.

Informasjon ang Johnson&Johnson vaksinen 10.06.21

10. juni 2021

NB! Vi setter IKKE denne vaksinen ved Fet legesenter!

Utklipp fra VG 10.06.21

Fra og med 15. juni kan man bestille time til vurdering hos klinikker, vaksineklinikker eller enkelte fastleger, opplyser helseminister Bent Høie.

– Det er ikke nødvendig å ta kontakt med disse i dag. Du kaster bort din og deres tid ved å ta kontakt nå, understreker han.

Ønsker du vaksinen frivillig, kan du gå inn på Helsenorge.no og sjekke kriteriene for vaksinering nå. Vaksinen er gratis.

 

Hverken FHI eller Helsedirektoratet anbefaler noen å benytte seg av tilbudet. Legeforeningen har kalt det hele uforsvarlig.

Heller ikke Høie anbefaler å ta Johnson & Johnson-vaksinen.

Strenge kriterier

Helsedirektoratet mener det kan bli aktuelt å få Johnson & Johnson-vaksinen i disse situasjonene:

– Det betyr ganske strenge kriterier. Man vil kunne få nei av en lege til å ta vaksinen, sier Høie.

Informasjon om koronasertifikatet - helsenorge.no

10. juni 2021

https://www.helsenorge.no/koronasertifikat/

 

Betaling via Convene

17. mars 2021

Vi har betalingsautomat fra Convene på venterommet. Den kan du betale med kort på eller velge å ta med faktura. I koronatiden har vi også åpnet for mobilbetaling, det betyr at du kan gå etter du har vært hos legen og påfølgende dag vil du få en sms med betalingsinformasjon. Denne betalingsmåten er gebyrfri om du betaler i løpet av de 24 timene lenken er aktiv. Hvis du velger å ikke betale enten her nede eller via lenken på sms så vil det bli sendt en faktura med gebyr. 

NÅ KAN DU BESTILLE KORONATEST I LILLESTRØM KOMMUNE PÅ NETT!

17. september 2020

Nå kan du bestille time for koronatesting på nett. Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19, har anledning til å teste seg. Testen er gratis.

Konsultasjon:

15. januar 2020

Det er beregnet 15-20 minutter for konsultasjon hos fastlege. Dette er vanligvis tilstrekkelig for en helseproblemstilling i allmennpraksis. Ofte kan man ha flere problemstillinger som man ønsker å ta opp og dette går stort sett fint hvis det dreier seg om en hovedproblemstilling og et par andre enkle ting som skal utføres, som f.eks. fornyelse av resepter.  Har du behov for lengre tid så bestill dobbeltime.

Vi ønsker uansett at du bestiller dobbeltime for: første gangs svangerskapskontroll og fjerning av føflekker.

Øyeblikkelig-hjelp-konsultsjoner varer gjerne kortere (10 min). Slike avtaler kan du ofte få samme dag som du ringer hvis det dreier seg om et akutt medisinsk problem. Ring når telefonen åpner kl 08.00. I en slik konsultasjon tar vi oss kun av den akutte lidelsen. Andre problemer må dessverre utsettes til en annen vanlig konsultasjon.

Sykemelding:

15. januar 2020

Alle som trenger sykemedling må vurderes av lege etter krav fra Lov om folketrygd, derfor bør pasienter som trenger sykemelding kontakte legen straks behovet oppstår (det blir da lagt et notat om dette i journalen din). Legene har ikke anledning til å tilbakedatere sykemeldingen før denne datoen!

Sykemelding pr telefon skal normalt følges opp av legeundersøkelse etter får dager.

De som har fått sykemeldingen sin forlenget via telefon eller e-konsultasjon må påberegne en kostnad og det kommer faktura i posten.

Lokalene til legesenteret

19. oktober 2017

Lokalene ligger i 2. etg. i Gamle Fetvei 13 - i samme bygg som Rema 1000. Inngang på baksiden.

Her har vi elektronisk døråpner og heis opp til vår etasje. 

Parkering i bakgården, kjør rundt bygget og på baksiden av huset.

 

Reisevaksiner

30. september 2016

Vi tilbyr konsultasjon om reisevaksiner, og har godkjenning for å sette bl.a gulfebervaksine. Vaksinene har vi på lager. Prisoversikt se prisliste. Ta kontakt for nærmere avtale. 

Kiropraktor

21. mars 2016

Kiropraktor Catharina Gjerde Håkonsen leier lokaler hos Fet Legsenter AS, og vil kunne ta i mot pasienter fra starten av april. For mer informasjon se følgende nettside; www.vollaklinikken.no

Nytt landsdekkende legevaktnummer fra 1. september 2015

17. august 2015

Fra 1. september 2015 blir det sekssifrede telefonnummeret 116117 (uttales: hundreogseksten-hundreogsytten) landsdekkende legevaktnummer.

Legestudent

26. september 2012

Lege Solveig Torvund er universitetslektor ved Universitetet i Oslo, og vil ha studentundervisning ved legesenteret noen uker i året.

Det er da mulig at denne er med på timen.

Bytte fastlege

17. august 2010

Dersom du ønsker fastlege hos oss gjøres henvendelse til Fastlegekontoret på tlf. 800 43 573 eller via internett https://tjenester.nav.no/minfastlege/innbygger/visloginside.do