Send til 2097:

FET fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

FET 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Fet Legesenter AS

Til alle: Mange av dere henvender dere til oss for tiden pr telefon, mye av dette kan nok løses ved e-kontakt eller e-konsultasjon via helsenorge.no, og føre til kortere ventetid for de som trenger å snakke med oss pr tlf.

 

Info ang koronavirus og hvordan forholde seg - se lenger ned på siden her. Husk å ringe legesenteret /legevakta ved mistanke - ikke møt direkte opp pga smittefaren. 

KORONATLF LILLESTRØM 66932040 - testtelefonen - ved symptomer ring for å avtale testtid eller bestill på nett: Nå kan du bestille time for koronatesting på nett. Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19, har anledning til å teste seg. Testen er gratis.

 Følgende bør testes:

 1. Alle med akutt luftveisinfeksjon eller andre symptomer på covid-19
 2. Alle som har vært utsatt for smitte med covid-19, enten som nærkontakt eller etter reise i land eller region med høy forekomst de siste 10 dagene*
 3. Andre grupper etter vurdering av lege. 
 4. Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19, bør få anledning til å teste seg. 

*Barn har en mindre rolle i smittespredning av Covid-19 enn voksne, og testing av barn i barneskole- og barnehagealder uten symptomer vil derfor være av mindre betydning. Test kan likevel gjennomføres etter ønske og i samråd med foreldre/foresatte

 

 

En periode nå er det ikke mulig å bestille timer direkte i timeboka til legen via helsenorge.no. Dette fordi vi vil ha mulighet til å vurdere hver enkelt i forkant av time settes opp, i fht smitte.

Legene benytter nå både videokonsultasjoner og telefonkonsultasjoner i tillegg til e-konsultasjoner for å kunne betjene dere! Disse har samme pris som om dere skulle ha kommet ned. Ring legesenteret så setter vi opp avtale!

BRUK HELSENORGE.NO FOR E-KONSULTASJON VED SPØRSMÅL TIL LEGEN OM KORONAKARANTENE OG SYKEMELDING 

RESEPSJONEN ÅPEN 08.00-15.30 lunsj 11.30-12.00

TELEFONEN ÅPEN 08.00-11.00 og 13.00-15.00

LABORATORIET ÅPEN 08.30-10.45 og 12.00 - 14.30

 

 

VED BEHOV FOR Ø-HJ SAMME DAG SÅ RING OSS PÅ 63887820 FRA KL 08.00 - Ø-timer deles IKKE ut på sms.

Avbestilling av time må skje senest dagen før oppsatt time i kontortiden, før kl 15.00

 

Vi hjelper de som har fastlege hos oss, andre som oppholder seg i Fet kommune og har behov for akuttlege må benytte legevakta i Lillestrøm. tlf. 116 117

 

Dr. Helge Kjelshus - blir pensjonist fra 01.07.20

 

NY MÅTE Å KONTAKTE OSS PÅ!

Vi er tilknyttet helsenorge.no og digital dialog for bestilling av resepter og time.

Resepter og timer kan fortsatt bestilles via linken over - men du må ha innlogging med bank-id.

Ø-timer deles ikke ut via denne kontakten - ring oss på 63887820 samme dag fra kl 08.00 om behov for time samme dag.

 

SMS-funksjonen via HelseRespons vil bli borte om litt.

 

Time mandag må avbestilles senest fredag i åpningstid.

Laboratoriet er åpent fra 08.30-10.45 og fra 12.00-14.30.


Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon.

Legene ved Fet Legesenter har fellesliste. Det betyr at selv om du har en av legene som fastlege, kan du få tilbud om time hos en annen lege.


I tidsrommet 15.30 til 08.00 er det legevakt ved Nedre Romerike legevakt i Lillestrøm. 

Tlf.nr. til legevakten er 116117

 

VED LIVSTRUENDE SYKDOM, RING 113

 

 

Illustrasjon eller bilde for senter

Aktuelt


NÅ KAN DU BESTILLE KORONATEST I LILLESTRØM KOMMUNE PÅ NETT!

17. september 2020

Nå kan du bestille time for koronatesting på nett. Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19, har anledning til å teste seg. Testen er gratis.

KORONAVIRUSET - OG NÅR DU HAR AKUTT LUFTVEISINFEKSJON fra 04.09.20

7. september 2020

Når du har akutt luftveisinfeksjon:

Det anbefales at alle som har nyoppståtte luftveisymptomer som ikke har en kjent årsak, testes og holder seg hjemme til de har fått svar. Ved negativ test kan du gå tilbake på jobb/skole når du er i god allmenntilstand (det vil si at du føler deg frisk og er feberfri), selv om du fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjon. Kunnskapen vi har så langt tyder på at man er mest smittsom dagene rundt sykdomsstart og raskt blir mindre smittsom når symptomene er borte. Hvis du har bekreftet eller sannsynlig covid-19 må du i tillegg være isolert i minst 3 døgn etter symptomfrihet og minst 8 døgn etter symptomdebut.

 Det viktigste symptomet å følge med på for å fange opp mer alvorlige forløp er tungpustethet. Dersom du utvikler andre akutte symptomer som du ellers ville søkt lege for, er det viktig at du kontakter helsevesenet. Mistanke om covid-19 må ikke hindre deg i å få nødvendig helsehjelp.

Hvis du trenger legehjelp må du ringe fastlegen din. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117. Ved akutt, livstruende sykdom, ring 113.

NY INFORMASJON ANG KORONAVIRUSET OG TESTKRITERIER 12.08.20

13. mars 2020

Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 kan nå teste seg. Ta kontakt med  koronatelefonen for å bestille time. 66 93 20 40.  Testen er gratis.

Det er mest sannsynlig at man er smittet hvis man blir syk etter å ha hatt nær kontakt med en koronasyk person, eller vært i land med mye smitte.

Har du ikke feber eller luftveisplager er det lite sannsynlig at man har covid-19, men ta kontakt med fastlegen om du er i tvil.

Personer med typiske symptomer på covid-19 kan ta kontakt med vår koronatelefon for å få vurdert testing.

 

Hvem kan testes?

 • Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19.
 • Alle med nyoppstått luftveisinfeksjon eller andre symptomer på covid-19.
 • Alle som kan ha blitt smittet med covid-19, enten som nærkontakt eller etter reise i land med høy forekomst de siste 10 dagene.
 • Andre grupper kan testes etter vurdering av lege. Ved test av personer som ikke har symptomer og ikke er smitteeksponerte må positiv test bekreftes av ny test

Symptomer

De vanligste symptomene på covid-19 er:

 • Feber
 • Hoste
 • Tungpustethet

Har man andre typer symptomer bør man kontakte fastlege for en vurdering av om det allikevel kan være aktuelt med en covid-19 test. Fastlegen kan melde deg til testing hvis han/hun mener at du bør testes.

Testsenter

Testing gjennomføres ved kommunens testsenter på Fetsund kommunehus.

Test bestilles ved å ringe koronatelefonen -  66 93 20 40.

Hvordan foregår testing?

Man må møte opp i bil, og helsepersonell vil teste deg mens du sitter i bilen. Etter at testen er tatt skal man holde seg hjemme i isolasjon frem til svar på testen foreligger.

Du vil få en sms med svar i løpet av et par dager. Er testen positiv vil man få en telefon fra kommunens smittevernteam, som vil gi mer informasjon og sette i gang smittesporing.

Åpningstider 

Hverdager: 09.00 - 15.00

Helg: 10.00 - 14.00.

 

Betalingsautomat:

15. januar 2020

Vi har betalingsautomat fra Melin Medical plassert på venterommet. Når du har vært hos legen taster du din fødselsdag på automaten, og regningen vil komme frem. Fra januar 2020 er det ikke lenger mulig å betale med kontanter. Du kan så benytte kort eller du kan velge å ta med faktura, men du vil da bli belastet et fakturagebyr i tillegg.

Konsultasjon:

15. januar 2020

Det er beregnet 15-20 minutter for konsultasjon hos fastlege. Dette er vanligvis tilstrekkelig for en helseproblemstilling i allmennpraksis. Ofte kan man ha flere problemstillinger som man ønsker å ta opp og dette går stort sett fint hvis det dreier seg om en hovedproblemstilling og et par andre enkle ting som skal utføres, som f.eks. fornyelse av resepter.  Har du behov for lengre tid så bestill dobbeltime.

Vi ønsker uansett at du bestiller dobbeltime for: første gangs svangerskapskontroll og fjerning av føflekker.

Øyeblikkelig-hjelp-konsultsjoner varer gjerne kortere (10 min). Slike avtaler kan du ofte få samme dag som du ringer hvis det dreier seg om et akutt medisinsk problem. Ring når telefonen åpner kl 08.00. I en slik konsultasjon tar vi oss kun av den akutte lidelsen. Andre problemer må dessverre utsettes til en annen vanlig konsultasjon.

Sykemelding:

15. januar 2020

Alle som trenger sykemedling må vurderes av lege etter krav fra Lov om folketrygd, derfor bør pasienter som trenger sykemelding kontakte legen straks behovet oppstår (det blir da lagt et notat om dette i journalen din). Legene har ikke anledning til å tilbakedatere sykemeldingen før denne datoen!

Sykemelding pr telefon skal normalt følges opp av legeundersøkelse etter får dager.

De som har fått sykemeldingen sin forlenget via telefon eller e-konsultasjon må påberegne en kostnad og det kommer faktura i posten.

Influensavaksine 2019/2020

11. oktober 2019

Influensavaksinen for sesongen 2019/2020 er kommet. Ta kontakt for time til vaksinering.

Lokalene til legesenteret

19. oktober 2017

Lokalene ligger i 2. etg. i Gamle Fetvei 13 - i samme bygg som Rema 1000. Inngang på baksiden.

Her har vi elektronisk døråpner og heis opp til vår etasje. 

Parkering i bakgården, kjør rundt bygget og på baksiden av huset.

 

Reisevaksiner

30. september 2016

Vi tilbyr konsultasjon om reisevaksiner, og har godkjenning for å sette bl.a gulfebervaksine. Vaksinene har vi på lager. Prisoversikt se prisliste. Ta kontakt for nærmere avtale. 

Kiropraktor

21. mars 2016

Kiropraktor Catharina Gjerde Håkonsen leier lokaler hos Fet Legsenter AS, og vil kunne ta i mot pasienter fra starten av april. For mer informasjon se følgende nettside; www.vollaklinikken.no

Les flere artikler