ANG VAKSINEPASS OG JOHNSON & JOHNSON VAKSINEN:
Det er stor pågang på telefonen vedrørende vaksinepass og Johnson&Johnson-vaksinen. Her kommer en oppklaring slik at akutte pasienter kan komme gjennom på telefonen:
VAKSINEPASS/KORONASERTIFIKAT:
Legesenteret har ingen oversikt eller kontroll på dette. Den informasjonen vi har er tidligere vaksiner satt hos oss, og vi setter ikke koronavaksinen. Dere må logge dere inn på helsenorge.no og finne dette der. Har dere ikke mulighet til det så må dere ta kontakt med stedet dere fikk satt vaksinen for å høre hva dere evt kan gjøre. Passet utstedes av helsenorge og er det feil eller mangler dere oppdager så må dere kontakte de. Kontaktinfo finner dere da på helsenorge.no.
Vi kan ikke rette opp i feil ved navn/fødselsdato skrevet i passet, vi kan ikke skrive de ut fra legesenteret og vi har ingen oversikt på om eller når passet ditt kommer.
JOHNSON&JOHNSON VAKSINEN:
Fet legesenter har bestemt å slutte seg til anbefalingene fra Legeforeningen og kommer IKKE til å tilby denne vaksinen ved legesenteret. Vaksinen frarådes da gevinsten ikke overskrider risikoen for å få denne vaksinen.